Black Friday síce nie je sviatok v pravom zmysle slova, no za nákupný sviatok ho mnohí považujú. Tešíte sa naň aj vy? Ak áno, našli sme pre vás obchody, v ktorých môžete ušetriť.

Kedy bude Black Friday 2024? Kde nájsť tie najväčšie a najzaujímavejšie zľavy? A čo to ten Čierny piatok vlastne je? O tom bude tento článok.

Black Friday 2024 je za dverami

Black Friday znamená v preklade Čierny piatok. Prečo čierny? Tak sa totižto označovali zárobky v účtovných knihách firiem, ktoré sa zapisovali čiernou farbou. V priebehu roka prevádzky často dosahovali stratu, ktorú zapisovali červenou farbou. V období po Dni vďakyvzdania však poväčšine nadobúdali zisk. Práve na piatok po tomto dni vychádza každoročne Black Friday.

Druhým spôsobom vysvetlenia vzniku slovného spojenia Black Friday je označenie dopravného zmätku, ktorý v Amerike nastáva po Thanksgiving Day. Nech už za vznik vďačíme čomukoľvek, dnes sa Čierny piatok používa na označenie dňa zliav, akcií a výpredajov, na ktorý sa tešíme všetci a ktorý je s rozmachom internetu stále dostupnejší a výhodnejší.

Kedy sa môže tešiť na Black Friday 2024 Slovensko?

A kedy je Black Friday 2024? Dátum sa vždy mení, no ako sme spomínali, je to vždy piatok po Dni vďakyvzdania. Pozrime sa do kalendára a zistíme, kedy bude Black Friday 2024 na Slovensku – 29. novembra!

Ak chcete ušetriť, prípadne nakúpiť darčeky na Vianoce výhodne, práve Čierny piatok 2024 je tým najlepším časom. Nielen kamenné prevádzky, ale aj online obchody si každoročne pripravujú vysoké zľavy, vďaka ktorým ušetríte mnoho peňazí. Z tohto hľadiska je preto najočakávanejším dňom tohto roka práve Black Friday 2024. Slovensko sa naň teda môže tešiť už o pár týždňov. Ste pripravení?

TOP akcie a zľavy na Čierny Piatok 2024

A tým „pripravení“ myslíme dostatok času a dostatok skontrolovaných online obchodov, ktoré ponúkajú zľavy. S časom si musíte pomôcť sami, s tým druhým vám však pomocnú ruku podáme. Poďme sa spoločne pozrieť, na aké zľavy sa môžete tešiť najbližší Black Friday. Vybrali sme pre vás Black Friday akcie na elektroniku, nábytok, módu a viac!

S Black Friday 2024 ušetríte na elektronike

Práve elektronika patrí dnes k najčastejším darčekom, a to bez ohľadu na vekovú kategóriu. Tablety, smartfóny, bezdrôtové slúchadlá, ale pokojne aj robotický vysávač či práčka sú vecami, ktoré obdarovaný rozhodne využije.

Z rôznych obchodov by sme vám odporučili zľavy Nay Black Friday alebo Planeo. Black Friday ceny väčšiny produktov, ktoré v týchto obchodoch nájdete, výrazne zníži. Oceníte aj naozaj širokú ponuku, z ktorej si rozhodne vyberiete.

Chcete si skrášliť domov? S Black Friday 2024 výhodne!

Aj koniec roka je skvelým obdobím na skrášlenie svojho domova. Široký výber nábytku za nízke ceny? Veď to znie skvele!

Pokiaľ premýšľate nad rodinným darčekom, ktorý využije každý člen domácnosti, možno vás zaujme gauč, skriňa alebo posteľ či iné rôzne doplnky do interiéru. Moebelix či Jysk Black Friday vyznávajú tiež a svojím návštevníkom – online aj na kamenných predajniach – ponúkajú skvelé a vysokopercentné zľavy. A má napríklad aj obľúbená IKEA Black Friday? Odpoveď je – áno! Stačí si len vybrať.

Oblečte sa lacnejšie

Oblečenie bude určite na popredných miestach vianočného nákupného zoznamu darčekov pre mnohých ľudí bez rozdielu pohlavia. Obliekať moderne sa predsa chce každý. A čím výhodnejšie, tým lepšie! Súhlasíte?

Pokiaľ áno, určite by ste mali využiť CCC Black Friday zľavy a aj Zara Black Friday výhodné ceny. Skvelou správou – okrem akcií – je aj široký výber najrôznejších moderných kúskov oblečenia, a to ako pre mužov a ženy, tak aj pre deti. Pokiaľ teda neviete, čo komu kúpiť a čím ho obdarovať, tieto obchody vám to uľahčia.

A ak radi cvičíte, GymBeam Black Friday ponúka tiež. Okrem štýlového oblečenia na cvičenie sa môžete tešiť aj na rôzne výživové doplnky, pomôcky na cvičenie či chutné tyčinky, maslá a iné potraviny.

Je toho však viac!

Čierny piatok 2024 však využijú aj vaše obľúbené supermarkety. Billa, Kaufland či Lidl Black Friday pravidelne prinášajú a ponúkajú veľmi zaujímavé akcie na rôzny sortiment. Za zmienku stojí aj Alza Black Friday, kde môžete na jednom mieste nakúpiť darčeky prakticky pre celú rodinu a obdarovať môžete aj seba.

Stačí sledovať svoje obľúbené e-shopy a je prakticky stopercentne isté, že tie budú chcieť fenomén Čierneho piatku využiť tiež. Oni rozpredajú svoje zásoby, zatiaľ čo vy získate produkty, po ktorých túžite, za skvelé ceny.

Záver

Povedali sme si, čo je to Čierny piatok, kedy je Black Friday 2024 na Slovensku a prezradili sme vám aj zopár obchodov, ktoré tieto zľavy svojim zákazníkom prinesú. Teraz je už iba na vás, či ich využijete!

Čaká nás Black Friday 2024! Ktoré zľavy využijete?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Post navigation